Prevoditeljska agencija u Zagrebu

Prevoditeljstvo je u globalnom svijetu neizbježan stručni element. Povezuje ljude iz različitih kultura i jezičnih sredina koji u procesu sporazumijevanja žele razmijeniti razna znanja, informacije i poglede na svijet. Prevoditeljstvo je u Hrvatskoj iz godine u godinu dobiva sve važniju ulogu. Raste potreba za pismenim i usmenim prijevodima, gospodarstvo je sve više globalno usmjereno, a i sami smo postali fleksibilniji. Alkemist je prevoditeljska agencija u Zagrebu koja prateći osnovno načelo izvrsnosti jamči kvalitetne jezične usluge na 110 svjetskih jezika.

Želimo graditi komunikacijske mostove među ljudima raznih narodnosnih pripadnosti i kultura, vjerujemo u prevoditeljsku stručnost, odaziv, pouzdanost i društvenu odgovornost. 577 prevoditelja, lektora i tumača u 81 državi svijeta omogućuje brze i pouzdane prevoditeljske usluge koje vašim porukama otvaraju prozor u svijet.

Mi nismo samo kvalitetna prevoditeljska agencija u Zagrebu. Svojom globalnom usmjerenošću te uredima u Ljubljani i Beogradu djelujemo kao poslovni partner brojnih tvrtki u zemlji i svijetu. Odličnim poznavanjem tržišnih zakonitosti i jezičnih karakteristika okruženja u kojem želite nastupiti također vam jamčimo uspješnu lokalizaciju.

VAŠE PORUKE NE DOPIRU DO CILJNE PUBLIKE? KOLIKO STE SE PUTA VEĆ ZAPITALI, RAZUMIJE LI VAS PUBLIKA KOJOJ SE OBRAĆATE?

Jezik je već u davna vremena služio kao oruđe za sporazumijevanje, a njegova je komunikacijska uloga u vrijeme globalizacije postala presudna. Danas jezik omogućuje međusobno povezivanje i suradnju između ljudi iz cijeloga svijeta te otvara brojne poslovne mogućnosti. Međutim, budite oprezni! Odnos i vaš pristup jeziku na kojme žeilte komunicirati utjelovljuje vaše proizvode i usluge koje nudite, stoga nikako nemojte dopustiti da nekvalitetan prijevod ili govor s pogreškama poljulja ugled vaše tvrtke!

Alkemistova prevoditeljska agencija u Zagrebu otvorena je za sve vaše upite i želje, od ponedjeljka do petka, od 8 do 16 sati. Za sve informacije stojimo na raspolaganju na besplatnom telefonskom broju: 0800 205 206, e-mailu: info@alkemist.hr ili u našim prostorijama na adresi Radnička cesta 22/3.