Kolačići

Što su kolačići?

Većina mrežnih stranica evidentira male količine informacija o Vašoj aktivnosti na stranicama. Ova informacija je u obliku male tekstualne datoteke poznate kao kolačić. Ona je pohranjena na vašem osobnom računalu.

Budući da Vam  uvijek želimo omogućiti najbolje moguće iskustvo, naša stranica posjeduje optimalno omogućene kolačiće. Oni nam omogućuju da Vas prepoznamo kada se ponovno vratite na naše stranice, kao i da prepoznamo te riješimo pogreške – što Vam daje brže, osobnije iskustvo. Dodatni podaci pohranjuju se isključivo uz Vaše dopuštenje, kao npr. kada dajete informacije putem zahtjeva „test drive“. Kolačići ne mogu naštetiti Vašem računalu te provodimo vrlo strog odabir svih vanjskih dobavljača koji bi mogli postaviti kolačiće u marketinške svrhe./p>

Brisanje kolačića

Možete odlučiti želite li postaviti kolačiće na Vašem računalu, ali stranica optimalno funkcionira sa svim omogućenim kolačićima. Postavke kolačića moguće je kontrolirati i mijenjati u Vašim postavkama mrežnog preglednika.

Ako ste deaktivirali kolačiće, to može značiti da neke od značajki mrežne stranice budu onemogućene. Čak i s deaktiviranim kolačićima, mala količina informacija će se i dalje preuzeti s Vašeg mrežnog pregledniku. Ova informacija je potrebna za osnovno funkcioniranje naše mrežne stranice.

Upute za upravljanje kolačićima u vašem pregledniku:

Vrste kolačića koji se koriste na ovoj mrežnoj stranici:

Vir piškotka Piškotek Namen
Google Analytics _utma, _utmb, _utmc, _utmx, _utmxx, _utmz Statistika ogledov spletne strani

Upravitelj kolačića: Alkemist, prevajalske stortive, d.o.o.