O tvrtki

U davnim vremenima, našim precima jezik je služio samo kao alat za sporazumijevanje, danas, u vremenima globalnog tržišta, omogućuje nam međusobno povezivanje i suradnju. Kontakt s jezikom predstavlja kontakt s kvalitetom. Dojam kojeg tijekom interakcije svakodnevno ostavljamo na sugovornika utjelovljuje nas, naše proizvode i usluge koje nudimo. Također, odražava želju da se razumije ljude i njihove potrebe, da im se zna udovoljiti, ispuniti njihove želje i biti najbolji.

Prevoditeljska agencija Alkemist se od samog početka svog postojanja trudi njegovati i brinuti o pismenom i usmenom izražavanju. Okruženi ekipom prvorazrednih prevoditelja, sudskih tumača, konferencijskih prevoditelja te jezikoslovaca nudimo najkvalitetnije jezične usluge bez obzira na zadani prevoditeljski izazov. Želimo uspostaviti odnos s vama koji se temelji na povjerenju i olakšati vam posao, ponuditi najkvalitetnije prevoditeljske usluge onda kada ih trebate te omogućiti najbolje pozicioniranje na stranom tržištu.

Razumijemo značenje globalne sveprisutnosti, zato se i sami neprestano širimo. Time kao vodeći partner želimo u procesu povezivanja udovoljiti svim vašim zahtjevima. Posjetite naše urede u Ljubljani, Zagrebu ili Beogradu gdje će vas dočekati voditelji ureda te popričati s vama uz šalicu dobre kave. U hrvatskoj prijestolnici potražite Mirnu Barišić, u Beogradu će se za vas pobrinuti Marija Mirković i Marija Jestrić, a u Ljubljani će vas toplo primiti direktorica Saša Gorše.

U tvrtki Alkemist humanost je važna vrijednost. Okruženju u kojem se nalazimo želimo vratiti onoliko koliko nam daje, te smo u tu svrhu osnovali Zakladu Alkemist koja neposredno uključuje sve nas. Financira se iz prevoditeljske djelatnosti, što znači da nakon svakog završenog projekta dio sredstava odvojimo za pomoć onima kojima je to doista potrebno ili sudjelujemo u projektima pomoći u koje čvrsto vjerujemo.

Svaki korak započinje s jezikom. U Alkemistu znamo što želimo postići i poručiti tekstom. Razumijemo značenje odaziva i odanosti, vrednujemo vrijeme. Služimo izvrsnosti i osiguravamo vam najkvalitetnije prijevode kada to trebate.

Uvjerite se u našu kvalitetu!

Alkemist Studio d. o. o.
Miramarska cesta 24/6
10000 Zagreb

Besplatni telefon: 0800 205 206
Tel.: 01 61 81 537
Faks: 01 61 81 534
GSM: 091 946 9065
E-mail: info@alkemist.hr
URL: www.alkemist.hr

OIB: 72466496524
Matični broj: 02179261