Tko je tko

Rukovodstvo

 
Mirna Barišić, voditelj ureda
mirna.barisic@alkemist.hr091 9469 065

Mirna je magistrirala anglistiku i pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te usavršavala jezik u Londonu. Kao studentica radila je u turizmu, školi stranih jezika te na brojnim prevoditeljskim projektima. S istančanim sluhom za jezike i izrazitom komunikativnošću, Mirna se brine za kvalitetu prijevoda i odnos s klijentima.

 
Gorana Rajčić, voditelj ključnih kupaca
gorana.rajcic@alkemist.hr

Gorana je magistrirala talijanski jezik i književnost i arheologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a usavršavala se u Italiji na „Università per Stranieri“, Perugia i u Velikoj Britaniji u Oxfordu na „Oxford University UTS School for English“. Radila je u marketingu, marketingu edukacijskih institucija te kao predavač na Zagreb school of economics and management i kao prevoditelj. Svoju ljubav prema jezicima, iskustvo predavača i prevoditelja i organizacijske sposobnosti stečene u marketingu spojila je u Alkemistu kao voditelj ključnih kupaca i marketinga.

 
Davor Hećimović, voditelj projekata
info@alkemist.hr

Davor je diplomirao engleski jezik i književnost i ruski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te je studirao na Moskovskom državnom sveučilištu M.V. Lomonosov. Kao student je pohađao ljetnu školu u Sankt Peterburgu u Rusiji i konferenciju u Sankt Gallenu u Švicarskoj. Nakon što je dvije godine radio u školi stranih jezika, Davor se s oduševljenjem pridružuje Alkemist timu gdje je zadužen za projekte prevođenja za međunarodne organizacije, odnose s prevoditeljima i kvalitetu prijevoda.

 

Nažalost, premalo je prostora da bismo vam predstavili sve zaposlenike i suradnike prevoditeljskog poduzeća Alkemist.

Prevoditelji, lektori, profesori, dizajneri…
Hvala što ste najbolji u tome što radite!

Želite nam se pridružiti?