Mirna Barišić Mirna Barišić,
voditelj ureda

"Voditelji projekata su vam uvijek na raspolaganju kako bi vam pripremili odgovarajuću ponudu. Naš cjenik je samo informativne prirode, a točnu ponudu sa svim detaljima pripremit će vam naši voditelji projekata. Pošaljite nam svoj tekst ili nas nazovite kako bismo pronašli najbolje rješenje i kako bismo se uskladili s vašim željama."

Cjenik prevoditeljskih usluga

ALKEMIST NUDI KONKURENTNE CIJENE PREVODITELJSKIH USLUGA NA 110 SVJETSKIH JEZIKA.

Nudimo široku paletu usluga koje su prilagođene posebnim potrebama naših klijenata, bilo da se radi o stručnom prijevodu ili kreativnom prevođenju marketinških tekstova. Osigurat ćemo da za prijevod nikada ne platite više nego što je potrebno.

Naše standardne cijene prijevoda ovise o jezičnoj kombinaciji, razini usluge, duljini teksta i roku isporuke. Za dulje tekstove možemo vam ponuditi povoljnije cijene.

Tekstove prevode profesionalni prevoditelji koji prevode na svoj materinski jezik i imaju najmanje tri godine iskustva. Zbog toga možete biti sigurni da će isporučeni prijevod biti kvalitetan. Sve naše prevoditeljske usluge uključuju i besplatnu lekturu i uređivanje teksta o čemu brine odgovarajuće osposobljen lingvist.

U Alkemistu sve cijene uključuju cjelokupan postupak vođenja projekta, tehničku podršku i korištenje naših tehnologija. Nudimo i niz dodatnih usluga kao što su konferencijsko prevođenje i  iznajmljivanje odgovarajuće opreme, stolno izdavaštvo, lokalizacija i internetski marketing na stranom jeziku.

Htjeli biste detaljnije porazgovarati o projektu ili se raspitati o našim cijenama? Kontaktirajte nas na besplatni telefonski broj 0800 205 206 ili nam pišite na adresu e-pošte info@alkemist.hr.