Mišljenja naručitelja

Objavljujemo samo neka od mišljenja naših klijenata. Ukoliko su vam potrebne dodatne reference s vašeg područja rado ćemo vam ih dostavti.

 

 

AMZS  

Naše iskustvo do sada temelji se na samo dva naručena prijevoda, ali mogu potvrditi da je vaš rad stručan i profesionalan, a posebno smo zadovoljni brzim odazivom jer znate, vrijeme je novac.

AMZS

Arena Centar  

Izuzetno nam je zadovoljstvo što možemo preporučiti prevoditeljsku agenciju Alkemist kao vrlo profesionalnog i pouzdanog partnera. Suradnja s agencijom je uvijek vrlo profesionalna i ugodna, sve usluge se odrade u dogovorenim rokovima i na vrlo visokom nivou kvalitete. Uz dogovorenu uslugu uvijek možemo računati na dodatne savjete i sugestije čime suradnja nadilazi naša očekivanja. S obzirom na naše dosadašnje zadovoljstvo dobivenom uslugom, planiramo nastaviti suradnju i dalje te preporučujemo svim tvrtkama koje traže pouzdanog partnera za prevođenje.

ARENA CENTAR

Arih  

S radom prevoditeljske agencije Alkemist smo izuzetno zadovoljni . Uvijek su brzi i kvalitetni. Preporučujemo!

Arih

 

Izuzetno smo zadovoljni sa suradnjom, glavne prednosti Alkemista su: promptnost, jednostavnost u komunikaciji, ljubaznost i ugodne cijene.

Autocommerce, d. d.

Banka Koper

 

Alkemist je za Banku Koper preveo više dokumenata iz slovenskoga u engleski jezik. Iz perspektive naše djelatnosti (dopisno bankarstvo, komunikacija na engleskom unutar banke, strano vlastništvo, uključenost banke u više međunarodnih organizacija…) i na zahtjev tržišta brz odaziv je ključna komponenta poslovne uspješnosti. Za agenciju Alkemist odlučili smo se prije svega na temelju primjerenog razmjera između cijene i brzine isporuke prijevoda.

Do sada smo uvijek dobili kvalitetne prijevode i uslugu. Prijevode smo primili pravovremeno, u roku koji je unaprijed bio dogovoren po ponudi. Kod suradnje s Alkemistom posebno ističemo popravak tekstova sa lekturom.

Banka Koper, d. d.

 

Najviše mi se sviđa fleksibilnost, brzi odaziv, osoban pristup i kvaliteta usluge.
Za Alkemist sam se odlučio zbog ugodne cijene i odgovarajućeg pristupa.

Bartog, d. o. o., Trebnje

 

Alkemistova promptnost je na visokoj razini, a usluge su vrlo kvalitetne. Assistance CORIS je imenik certifikata za standard kvalitete ISO 90012000 te je ocjenjivanje kvalitete rada naših poslovnih partnera zato pažljivo pripremljeno. Prema našem iskustvu Alkemist ima lijepu prednost pred konkurencijom.

CORIS

CPI  

Brza usluga i kvalitetno obavljen posao.

Center RS za poklicno izobraževanje, LJUBLJANA

 

Prevoditeljska agenicija Alkemist je ozbiljan poslovni partner. Brzo i kvalitetno reagiraju na naše zahtjeve. Osoblje je vrlo ljubazno i kulturno.

Do sada je to najbolja prevoditeljska agencija s kojom smo radili.

De’Longhi, s. r. l., Italy

 

Do prevoditeljske agencije Alkemist smo došli na preporuku. Promptnost na visokoj razini!

Eti, d. d.

Fructal  

Naša iskustva u radu s Vama su dobra. Vrlo ste stručni, pažljivi, uvijek voljni ugoditi zahtjevu naručitelja, čak i kada se radi o hitnim stvarima a rokovi za prijevod su vrlo kratki. Super je što ste promptni također i s odgovorima što se tiče točnosti prijevoda s kojima se u našem poslu često susrećemo. Još nešto, sviđa mi se što je u cijenu uključena i korektura tekstova.

Fructal

HYPO Alpe-Adria Consultants, d. o. o.  

Spremnost izlaska ususret svojim klijentima prilikom hitnih prijevoda kao i rani početak radnog dana agencije je ono što vas izdvaja od drugih agencija u smislu profesionalnosti i pouzdanosti.

HYPO Alpe-Adria Consultants, d. o. o.

 

Izuzetna promptnost i kvaliteta usluge. U Prevoditeljskoj agenciji Alkemist najviše mi se sviđa mogućnost dogovora.

Ilirija, d. d.

informiran si  

Alkemist je pravo osvježenje što se tiče odnosa prema klijentima kao i stručnosti prijevoda. Vrlo su ažurni, ljubazni i profesionalni stoga za usluge prijevoda, tumačenja i najma profesionalne prevoditeljske opreme uvijek koristimo njih.

INform, pretok znanja, d. o. o.

Internorm  

Kvalitetna usluga, vrlo smo zadovoljni njihovim odazivom. Surađivali smo također s drugim prevoditeljskim agencijama, međutim nismo bili zadovoljni s kvalitetom.

Internorm, d. o. o.

 

Ažurnost Prevoditeljske agencije Alkemist je izuzetna. Njihove usluge su kvalitetne i izuzetno brze. Iskreno ih preporučamo.

Iskra, d. d.

  S Prevoditeljskom agencijom Alkemist naše poduzeće je više puta surađivalo, a svaki put potvrđuju kvalitetnu uslugu i povoljnu cijenu. Kod suradnje uvijek poštuju dogovorene rokove i s time naručitelju omogućavaju bezbrižno poslovanje s partnerima i ispunjavanje obveza partnera prema drugima, Upravo zato nadamo se i želimo da se takva suradnja nastavi i u budućnosti.

Johnson & Johnson, d. o. o.

Kemijski inštitut Ljubljana  

Razlozi naše sad već dugoročne suradnje s Alkemistom su stručnost, ažurnost,pouzdanost te promptnost.

Kemijski inštitut Ljubljana

KENWOOD Limited  

S prevoditeljskom agencijom Alkemist uspješno surađujemo već dugi niz godina.Odlikuje ih točnost, profesionalnost i kvalitetan rad.

KENWOOD Limited

KIA Motors Adria Group  

Ono što želimo posebno pohvaliti su između ostalog stručnost, uslužnost i povoljna cijena, a kruna svega je brz odaziv pošto često dolazi do hitnih narudžbi. Vaša cijenjena tvrtka nudi pravi omjer „uloženog i dobivenog“ i to je upravo ono što nam treba. Svakako ćemo Vam i u buduće dati naše povjerenje za sve nove projekte i rado ćemo Vas preporučati dalje.

KIA Motors Adria Group

Kompas d.d.  

…profesionalno odrađene usluge u proteklom razdoblju. S prijevodima naših izdanja koje predstavljamo na stranim tržištima smo u potpunosti zadovoljni. Simultani prevoditelji s kojima smo surađivali na većim događajima iznova su se pokazali kao istinski profesionalci.

Kompas, d. d.

 

Za prevoditeljsku agenciju smo se odlučili zato što je u tom trenutku bila jedna od rijetkih, tj. prva koja je nudila uslugu prijevoda na turski jezik. S uslugama Prevoditeljske agencije Alkemist smo zadovoljni, rok u kojem odgovore je kratak a osoblje ljubazno. Bez ikakvih primjedbi.

MEDVEŠEK PUŠNIK, družba za upravljanje, d. d.

Merkur  

Za agenciju Alkemist odlučili smo se zato jer su njihovi ljudi jedini bili sposobni jamčiti prijevode stručnih tehničkih tekstova i to na slovenski i hrvatski jezik.

S uslugama agencije Alkemist izuzetno smo zadovoljni. Zajedno smo uspjeli prevesti najveći katalog kvalitetnog alata u Sloveniji i Hrvatskoj.

Merkur

 

Izuzetna ažurnost, kvalitetan prijevod, kratak rok isporuke. Osoblje je vrlo ljubazno i ulijeva povjerenje

Oria computers

Pristop  

U poduzeću Pristop već nekoliko godina surađujemo s Prevoditeljskom agencijom Alkemist. Za našu djelatnost, komunikacijskog savjetovanja i kvaliteta usluga našeg poduzeća za naručitelje vrlo je bitna i kvaliteta usluga podizvođača.Cijenimo trud djelatnika Alkemista, kvalitetno odrađen posao, ažurnost i prilagodljivost.

Pristop

 

Budući da smo javna ustanova, uvijek moramo odabrati od najmanje tri ponude najbolju. S vidika razmjera kvalitete i cijene ponuda Prevoditeljske agencije Alekmist je bila najbolja.

Razvojna agencija zgornje Gorenjske

SAATCHI  

Prevoditeljsku agenciju Alkemist odlikuju ažurnost, pouzdanost i kvalitena usluga s kojom smo izuzetno zadovoljni.

SAATCHI & SAATCHI

Semenarna Ljubljana  

S agencijom Alkemist surađujemo od 2009. godine. Cijenimo njihovu pouzdanost, ažurnost, i organiziranost. Usluge su uvijek bile odrađene kvalitetno i u dogovorenom roku.

Semenarna Ljubljana

Skupina Futura  

Alkemist je naš pouzdan partner pri prevođenju i lekturi tekstova, od općih do vrlo stručnih sadržaja. U našem poslu uvijek nam nedostaje vremena, stoga su ažurnost i kvaliteta prijevoda od ključnog značaja, a Alkemist je logičan izbor.

Skupina Futura

Sportina  

Postoji razlog zašto u Sportini surađujemo s Alkemistom. Stručni i potpuni prijevodi u više jezika i brza reakcija glavni su argumenti našeg izbora. Prilagodljivost svakakvim zahtjevima i ljubazan odaziv na svaku našu želju dodatna je vrijednost koja se danas teško pronalazi u poslovnom svijetu, dok je kod Alkemista pravilo.

Sportina Group

TEM  

U prevoditeljskoj agenciji Alkemist našli smo partnera koji u vremenu i prostoru odrađuje zadatke koji su potrebni kako bi dosegli zadane ciljeve. Vrlo smo zadovoljni s ažurnosti i opsegom ponude, koja nam omogućava ažuran nastup na tržištu. Kvalitetna komunikacija, obostrani dijalog i ljubaznost osoblja samo je dodatna potvrda izbora našeg partnera. Surađivat ćemo i dalje.

TEM

Trgovinska zbornica Slovenije  

Poduzeće Alkemist redovno sudjeluje na našoj godišnjoj Strateškoj konferenciji o trgovini, gdje smo domaćini stranim stručnjacima stoga je kvalitetno tumačenje stručne tematike od ključnog značaja za naš događaj.

Trgovinska zbornica Slovenije

Trimo Trebnje  

Zašto surađujemo s prevoditeljskom agencijom Alkemist? Zbog ljubaznog osoblja uvijek usmjerenog prema kupcu.

TRIMO, d. d

Unicef Slovenija  

Prevoditeljsko poduzeće Alkemist odlikuju mnoge prednosti, koje su temelj visokokvalitetne usluge: ažurnost, točnost, kvalitetno poznavanje specifičnosti pojedinih područja i razumijevanje konteksta. Sve navedeno dopunjuje još i ljubaznost cijelog tima.

Unicef Slovenija

 

Već pri ponudi srela sam se s izuzetnom ažurnosti osoblja Prevoditeljske agencije Alkemist. Sve informacije bile su poslane u roku i u usporedbi s drugim agencijama dopunjene s onim što me uistinu zanimalo: objašnjenja, reference i potvrde o kvaliteti usluge, a manje cijena.

Vse želene informacije so bile posredovane v roku ter napram drugim agencijam tudi podkrepljene s pojasnili, zagotovili o kakovosti storitve in referencami.

Na seminaru Dostizanje poslovne uspješnosti u 21. stoljeću Briana Tracyja , direktor Anton Krašovec i prevoditeljica pokazali su iznimnu flekstibilnost, budući da je prevoditeljica saznala sat vremena prije početka da se prevođenje neće odvijati simultano već konsekutivno, i to na pozornici s predavačem pred masom od 400 sudionika. Posao je odradila odlično. Još jednom hvala i čestitke prevoditeljskoj agenciji Alkemist.

Uspeh, d. o. o., Ljubljana
Akademija Panta Rei

 
 

Agencija Alkemist odmah reagira na potrebe naručitelja, njihove usluge su brzo obavljene, kontaktno osoblje je vrlo ljubazno, a posao više nego korektno obavljen.

ZBS Združenje bank Slovenije