Zamislite situaciju u kojoj biste se s prodavačicom u obližnjem supermarketu sporazumijevali na vilenjačkom jeziku, pokušajte zamisliti kako biste kavu u vašem omiljenom kutku naručili na klingonskom, jeziku likova televizijske serije Zvjezdane staze. Niz godina je bio fiktivni jezik koji Celotna novica

Cijenjeni klijenti,
u Alkemistu je došlo vrijeme za promjene! Stare prostorije na adresi Radnička cesta 22 zamijenili smo novima. Od sada nas možete posjetiti na adresi Miramarska 24 u poslovnom centru BCI na šestom katu, odmah pokraj Hotela International.
Dobrodošli. Celotna novica

 
Uzbuđenje u Brazilu bliži se vrhuncu. Gomile navijača svakodnevno masovno kreću prema grandioznim arhitektonskim objektima koji se kao moćni hramovi uzdižu u nebo, kako bi još jednom stisnuli šake za svoje sportske heroje. Igra u kojoj igrači dodaju loptu Celotna novica

Video-sadržaj oblikuje poruke koje mogu brzo i jednostavno doprijeti do široke publiku, sposoban je povećati osviještenost o proizvodu ili usluzi, a jača i odnos s korisnikom te potiče lojalnost. Nije tajna da čak 84.5%  korisnika interneta većinu video-sadržaja prati putem Celotna novica

Osobno ime ili antroponim riječ je po kojoj se ljudi međusobno razlikuju. Dobijamo ga rođenjem, a čine ga dva dijela – osobno ime i obiteljsko ime koje još nazivamo i prezimenom.
U Hrvatskoj su najčešća imena Ivan i Marija, a Celotna novica

Posjeta web stranici prevoditeljske agencije Alkemist znači da se nalazite pred velikim jezičnim izazovom. Kako se suočiti s njim? Kako ga uspješno riješiti? Kome se obratiti za rješenje? Kako vam možemo pomoći?
Zahvaljujući 11-godišnjem iskustvu u mogućnosti smo odgovoriti i Celotna novica

Dragi prijatelju,
Brzo i neizbježno gasi se 2013. godina. Ustupa mjesto još nepoznatim mogućnostima i izazovima koje će nam donijeti nova godina. A čvrsta i iskrena prijateljstva su vječna.
Hvala što vjerujete u nas i želimo Vam sve najbolje u Celotna novica

„Znanstveni piknik“, projekt popularizacije znanosti i umjetnosti, jednodnevno je događanje na otvorenom čiji je glavni cilj promovirati znanost u najširem smislu, ali i zainteresirati mlade ljude da odaberu znanost kao svoj životni poziv.
Događanje je osmišljeno kao opušteno druženje sa Celotna novica